fbpx
BarnListor

Flyga med barn

Att flyga med barn kan vara en spännande och rolig upplevelse, men det kan också vara en utmaning.

Här är några saker att tänka på när du reser med barn:

  1. Planera i förväg: Boka så tidigt som möjligt och försök att få sittplatser bredvid varandra. Det kan också vara en bra idé att skriva ner alla viktig information, såsom flygnummer, avgångstid och gate-nummer, så att du inte riskerar att glömma något.
  2. Packa rätt: Ta med nödvändiga mediciner och eventuella allergivaror, samt extra kläder och leksaker för barnen. Det kan också vara bra att ta med snacks och drycker, speciellt om flygresan är lång.
  3. Underhåll barnen: Ta med roliga aktiviteter och leksaker för att underhålla barnen under flygresan. Det kan också vara bra att förbereda barnen på vad som kommer att hända under resan, så att de vet vad de kan förvänta sig.
  4. Var försiktig med hygien: Tänk på att hålla barnen rena och friska under flygresan genom att tvätta händerna ofta och undvika att röra vid ansiktet så mycket som möjligt.
  5. Var förberedd på olika scenarier: Förbered dig på olika scenarier som kan uppstå under flygresan, såsom förseningar eller inställda flyg. Ha alltid med dig nödvändig information och var beredd att ta hand om barnen i alla situationer.

Genom att följa dessa råd kan du göra flygresan med barnen så smidig och bekymmersfri som möjligt. Ha en trevlig resa!