fbpx
Aktiv semesterCampingListor

Aktivitetsresor i Sverige

Aktivitetsresor är ett bra sätt att uppleva det bästa Sverige har att erbjuda och samtidigt få motion och frisk luft.
Här är några förslag på aktiviteter att göra under en resa i Sverige:

  1. Hiking: Sverige har många vackra vandringsleder, från kust till fjäll. Populära mål inkluderar Kungsleden, Sarek National Park och Abisko National Park.
  2. Kanotpaddling: Sveriges många sjöar och älvar erbjuder möjligheter för kanotpaddling och kajakpaddling. Du kan hyra utrustning och göra en dagstur, eller välja att göra en längre paddelresa.
  3. Cykling: Sverige har många fina cykelleder, så det är en bra idé att ta med din cykel på resan. Du kan välja att cykla på landsbygden, genom skogar och kullar, eller längs kusten.
  4. Skidåkning: Sverige har många bra skidorter, både för alpint och längdskidåkning. Du kan åka skidor i fjällen på vintern, eller i skogarna på sommaren (med speciella skidspår).
  5. Vattensporter: Sveriges kust och många sjöar erbjuder möjligheter för olika vattensporter, som segling, vattenskidåkning och dykning. Du kan också prova på stand up paddling eller kiteboarding.
  6. Hästridning: Om du gillar att rida kan du prova på att göra en hästresa i Sverige. Det finns många ställen som erbjuder hästturer, både i skogar och på öppna fält.

Oavsett vad du väljer att göra, kommer du att få uppleva den vackra svenska naturen och få motion på samma gång. Så packa väskan och boka en aktivitetsresa i Sverige – du kommer inte att bli besviken!